32 bits naar 64 bits: het is mogelijk | Legacy Cloud |

32 Bits naar 64 Bits geeft foutmelding

Bent u bang dat uw organisatie stil staat wanneer de systemen (waarop uw vertrouwde software draait) het begeven?

Dit is een gegronde angst, want als hardware het begeeft, komt uw bedrijf stil te liggen. En dit terwijl er met uw software niks aan de hand is. Nu lijkt de enige optie om de software te vernieuwen of te vervangen. Maar dit vraagt vaak op de eerste plaatst een behoorlijke investering en daarnaast duurt de ontwikkeling hiervan lang. Daarbij komt dat het niet altijd gegarandeerd kan worden dat de nieuwe software net zo veilig en passend is voor uw organisatie. Dit zorgt voor een lastig dilemma, die Legacy Cloud graag voor u oplost. Uw systeem van 32 bits naar 64 bits overzetten: Legacy Cloud lost het op!

Wat is het verschil tussen 32 Bits en 64 Bits versie?

Beide termen, 32 Bits en 64 Bits, hebben betrekking op de manier waarop de processor van uw computer gegevens verwerkt. De twee varianten zijn ontworpen voor verschillende processorten van computers. 64 bits is een simpelgezegd een doorontwikkelde versie van 32 bits en ondersteund daarmee meer functies die 32 bits niet altijd ondersteund. Wanneer u nog werkt op een systeem dat 32 bits software draait, kan het zijn dat deze niet goed of helemaal niet functioneren op huidige systemen die werken met een processor die ondersteund wordt door een 64 bits versie. Dit zorgt ervoor dat het vernieuwen van u software en hardware wordt uitgesteld en dat u het liever uitzingt met de huidige manier van werken. Maar dat kan anders!

Uitstel met kans op stilstand

U werkt liever met uw huidige software en terecht. Vaak is uw huidige softeware zeer specifiek en veilig. Daarnaast kan de overstap naar nieuwe software lang duren en een grote investering zijn. De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want de software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars: Een systeem dat draait met 32 bits naar 64 bits overzetten lijkt lastig. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software dat wel compatible is?  

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er tegelijk voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.”

Stel niet langer uit en behoudt uw vertrouwde software in de Legacy Cloud

U heeft geconstateerd dat de software aan vernieuwing toe is en bent op zoek naar een manier om een systeem dat draait op 32 bits naar 64 bits over te zetten, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw software en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw huidige software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet. 

Welke software kan worden overgezet?

Denk hierbij aan applicaties zoals o.a. DOS, Exact, Windows 3.1, Word Perfect Windows 95. Maar elk soort (maatwerk) software kan door Legacy Cloud overgezet worden.

Waarom Legacy Software overzetten naar de Cloud

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date. Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel direct of maak een afspraak!

Wij komen graag bij je langs om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar onze Legacy Cloud. KVK – 34264935 Telefoonnummer: +31(0)85-0070326
  • Rogier van der Weijdestraat 2
  • 085 007 0326
  • 9.00-17.00 Ma – Vr

Bezoekadres

Rogier van der Weijdestraat 2, 1817 MJ Alkmaar

Data center 1 Sara Data Center, Science Park 121, 1098 XG Amsterdam Data center 2 Telecity 2, Kuiperbergweg 13, 1101AE Amsterdam

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN