32 Bits naar 64 Bits | Legacy Cloud | Zorgeloze migratie

32 Bits naar 64 bits

Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten en beheren van uw vertrouwde software in de Cloud. Zo zorgen we ervoor dat uw 32 bits systeem naar een 64 bits systeem wordt gezet. Op deze manier blijft u werken met uw vertrouwde software en bespaart u op tijd en geld die u kwijt zou zijn aan het vernieuwen van de software.

Waarom 32 bits naar 64 bits?

De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want de software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars: Een systeem dat draait met 32 bits naar 64 bits overzetten lijkt lastig. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software dat wel compatible is?

Een andere reden om software te vernieuwen  is simpelweg omdat de huidige manier van werken vraagt om flexabiliteit, beschikbaarheid en mobiliteit. 

Begeven de systemen waarop uw 32 Bits software draait?

Als de hardware het begeeft, komt uw bedrijf stil te liggen. En dit terwijl er met uw software niks aan de hand is. Nu lijkt de enige optie om de software te vernieuwen of te vervangen. Maar dit vraagt vaak op de eerste plaatst een behoorlijke investering en daarnaast duurt de ontwikkeling hiervan lang. Daarbij komt dat het niet altijd gegarandeerd kan worden dat de nieuwe software net zo veilig en passend is voor uw organisatie. Dit zorgt voor een lastig dilemma, die Legacy Cloud graag voor u oplost. Uw systeem van 32 bits naar 64 bits overzetten: Legacy Cloud lost het op!

32 Bits overzetten naar de Cloud

U heeft geconstateerd dat de software aan vernieuwing toe is en bent op zoek naar een manier om een systeem dat draait op 32 bits naar 64 bits over te zetten, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw software en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw huidige software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet. 

Wat is het verschil tussen de 32 bits en 64 bits versie van windows

De termen 32-bits en 64-bits verwijzen naar de manier waarop de processor van een pc (ook wel CPU genoemd) gegevens verwerkt. De 64-bits versie van Windows verwerkt grote hoeveelheden RAM-geheugen effectiever dan een 32-bits systeem.

Wat is Legacy software?

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Waarom Legacy software overzetten naar de Cloud?

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Wij bieden de volgende diensten aan

32 bits naar 64 bits

Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware MKB

Compatibiliteitsmodus

ERP in de cloud

Exact voor DOS

Oude software

Oude software draaien op Windows 10

Wat is Legacy Software?

Windows emulator werkt niet voor uw software

Windows xp naar windows 10

Windows xp naar windows 7

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN