Bedrijfssoftware MKB | Legacy Cloud | Zorgeloze migratie

Bedrijfssoftware MKB

Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van bedrijfssoftware voor het MKB naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten.

Bent u bang dat uw organisatie stil staat wanneer de systemen (waarop uw MKB bedrijfssoftware draait) het begeven?

Dit is een gegronde angst, want als hardware het begeeft, komt uw bedrijf stil te liggen. En dit terwijl er met uw bedrijfssoftware voor het MKB niks aan de hand is. Nu lijkt de enige optie om de software te vernieuwen of te vervangen. Maar dit vraagt vaak op de eerste plaatst een behoorlijke investering en daarnaast duurt de ontwikkeling hiervan lang. Daarbij komt dat het niet altijd gegarandeerd kan worden dat de nieuwe software net zo veilig en passend is voor uw organisatie. Dit zorgt voor een lastig dilemma, die Legacy Cloud graag voor u oplost!

MKB Bedrijfssoftware vernieuwen of behouden?

De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want de software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software en daarbij behorende hardware. Een andere reden om software te vernieuwen  is simpelweg omdat de huidige manier van werken vraagt om flexabiliteit, beschikbaarheid en mobiliteit.

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er tegelijk voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

“U bent niet de enige die het belang inziet van Legacy Software. Een bekend voorbeeld van een bedrijf dat liever niet de software vernieuwde is het Amerikaanse bedrijf NASA, die tot 2010 een spaceshuttle de lucht inschoot met software uit 1970. De Legacy software deed het goed en was veilig. Het zou jaren duren voordat het nieuwe systeem net zo veilig was als het oude.”
Legacy Cloud

De Legacy Cloud 

U heeft geconstateerd dat uw MKB bedrijfssoftware aan vernieuwing toe is, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw bedrijfssoftware en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw huidige software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet.

Waarom kiezen voor Legacy Cloud?

Legacy Cloud  heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het overzetten en beheren van Legacy Software in de Cloud. Grote klanten werken nu sneller en veiliger met hun vertrouwde bedrijfssoftware voor het MKB en met een upgrade! Want de Cloud werkplek kan overal en op elk device benaderd worden.

Onze Cloud Specialisten

Bij Legacy Cloud staat de klant voorop en staat er altijd een Legacy Cloud Specialist klaar om u te ondersteunen bij IT uitdagingen. Bij Legacy Cloud doen we er alles aan om te zorgen dat uw software veilig en snel overgezet wordt naar de Cloud, altijd bereikbaar is én functioneert. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld.

Ook uw Legacy Applicaties veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Meer informatie over: 

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN