Bedrijfssoftware naar de Cloud | Legacy Cloud | Zorgeloze migratie

Bedrijfssoftware

Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten en beheren van uw vertrouwde bedrijfssoftware in de Cloud. Zo blijft uw bedrijf doordraaien, zonder de kosten en tijd die u kwijt zou zijn aan het vernieuwen van de software.

Bent u bang dat uw organisatie stil staat wanneer de systemen (waarop uw bedrijfssoftware draait) het begeven?

Dit is een gegronde angst, want als hardware het begeeft, komt uw bedrijf stil te liggen. En dit terwijl er met uw bedrijfssoftware niks aan de hand is. Nu lijkt de enige optie om de software te vernieuwen of te vervangen. Maar dit vraagt vaak op de eerste plaatst een behoorlijke investering en daarnaast duurt de ontwikkeling hiervan lang. Daarbij komt dat het niet altijd gegarandeerd kan worden dat de nieuwe software net zo veilig en passend is voor uw organisatie. Dit zorgt voor een lastig dilemma, die Legacy Cloud graag voor u oplost!

Bedrijfssoftware vernieuwen of behouden?

De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want de software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software en daarbij behorende hardware. Een andere reden om software te vernieuwen  is simpelweg omdat de huidige manier van werken vraagt om flexabiliteit, beschikbaarheid en mobiliteit.

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er tegelijk voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

“U bent niet de enige die het belang inziet van Legacy Software. Een bekend voorbeeld van een bedrijf dat liever niet de software vernieuwde is het Amerikaanse bedrijf NASA, die tot 2010 een spaceshuttle de lucht inschoot met software uit 1970. De Legacy software deed het goed en was veilig. Het zou jaren duren voordat het nieuwe systeem net zo veilig was als het oude.”
Legacy Cloud

De Legacy Cloud 

U heeft geconstateerd dat de bedrijfssoftware aan vernieuwing toe is, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw bedrijfssoftware en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw huidige software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet.

Waarom kiezen voor Legacy Cloud?

Legacy Cloud  heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het overzetten en beheren van Legacy Software in de Cloud. Grote klanten werken nu sneller en veiliger met hun vertrouwde bedrijfssoftware en met een upgrade! Want de Cloud werkplek kan overal en op elk device benaderd worden.

Onze Cloud Specialisten

Bij Legacy Cloud staat de klant voorop en staat er altijd een Legacy Cloud Specialist klaar om u te ondersteunen bij IT uitdagingen. Bij Legacy Cloud doen we er alles aan om te zorgen dat uw software veilig en snel overgezet wordt naar de Cloud, altijd bereikbaar is én functioneert. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld.

Ook uw Legacy Applicaties veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Wat is Legacy software?

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Waarom Legacy software overzetten naar de Cloud?

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Voor welke organisaties is Cloud Computing van Legacy Cloud geschikt?

Legacy Cloud biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaalt u zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met uw eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

Wat is bedrijfssoftware?

Bedrijfssoftware is een catagorie software die speciaal ontworpen is voor het ondersteunen van interne processen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan een speciaal ontwikkeld CRM-systeem, voorraadsysteem of administratie.

Vroeger werd software op maat ontwikkeld per bedrijf en/of afdeling. Dit was zeer specifieke software, die daarom ook erg kostbaar was. Omdat veel bedrijfsprocessen sterk op elkaar leken zijn er standaard software pakketen ontwikkeld die op de markt geintroduceerd werden. Echter zijn er nog steeds tal van bedrijfsprocessen die uniek zijn en waarbij een softwarepakket het aflegt tegen het maatwerk waar het bedrijf al jaren mee werkt: Legacy applicaties. Het nadeel van Legacy applicaties is dat deze niet meer naar behoren functioneren (niet meer compatibel zijn) met huidige systemen. Legacy Cloud heeft zich gespecialiseerd om deze zeer specifieke software een verdiende plek te geven in de huidige systemen.

Oude software draaien op windows 10

Legacy Cloud heeft zich gespecialiseerd op het installeren van oude software op Windows 10. Zo kan ook oude software draaien op Windows 10, door middel van het plaatsen van deze omgevingen op een Windows Server. Zo ervaart een gebruiker de gemakken van een omgeving met oude software op Windows 10. Op deze manier wordt voorkomen dat falende software zorgt voor stilstand van uw organisatie.

Oude software installeren op windows 8

Legacy Cloud heeft zich gespecialiseerd op het installeren van oude software op Windows 8. Zo kan ook oude software draaien op Windows 8, door middel van het plaatsen van deze omgevingen op een Windows Server. Zo ervaart een gebruiker de gemakken van een omgeving met oude applicaties op Windows 8. Op deze manier wordt voorkomen dat falende software zorgt voor stilstand van uw organisatie.

Oude software op Windows 7

Legacy Cloud heeft er specifiek voor gekozen om software te draaien op de meest recente versies van Windows. Wij maken om deze reden gebruik van het besturingsysteem van Windows 10, in plaats van het plaatsen van oude software op Windows 7.

Meer informatie over: 

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN