Compatibiliteitsmodus | Legacy Cloud | Zorgeloze migratie

Compatibiliteitsmodus

Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van een incompatibel programma naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten.

Wat is Compatibiliteitsmodus Windows?

Oude software functioneert in de meeste gevallen niet optimaal Windows omgevingen zoals Windows 10. In dergelijke gevallen kan de Compatibiliteitsmodus Windows een uitkomst bieden. De Compatibiliteitsmodus bootst eigenschappen van andere besturingsystemen na. Hierdoor worden compatibiliteitsproblemen eventueel verholpen.

Echter, zitten er aan deze methode wel wat haken en ogen. Voor particulier gebruik is het prima te gebruiken. Maar met bedrijfssoftware is dit risicovoller. De veiligheid van de software wordt verminderd, waardoor virussen de kans krijgen om de software te betreden. Een veiligere optie is om het overzetten van de software uit te besteden aan legacy Cloud. Hiermee besteed u de verantwoordelijkheid van het behoud en veiligheid van de software uit aan een team dat gespecialiseerd is in het migreren en beheren van oude software.

In de meeste gevallen zoekt men een oplossing voor een incompatibel programma windows 8 of een incompatibel programma windows 10.

Compatibiliteitsmodus windows 10

Online worden enkele alternatieven geboden voor het nieuw leven inblazen van oude software. Zoals de Compatibiliteitsmodus Windows 10. Op deze manier draait oude software op omgevingen zoals Windows 10.

Echter, is er een grote kans dat de Compatibiliteitsmodus Windows 10 niet werkt voor uw software.

Het lijkt daarmee een onmogelijke taak om oude software nieuw leven in te blazen. Bij Legacy Cloud denken we daar anders over en gaan we die uitdaging graag aan. Legacy Cloud is namelijk gespecialiseerd in het overzetten van oude vertrouwde software naar de Cloud. Denk hierbij aan applicaties zoals o.a. DOS, Exact, Windows 3.1, Word Perfect Windows 95. Door deze applicaties te migreren en te beheren in de Cloud kan uw organisatie zorgeloos blijven werken met de software waar u al die jaren op heeft gebouwd.

Compatibiliteitsmodus Windows werkt niet

De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want oude software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars: oude software behouden lijkt dus lastig. Een oplossing kan de Compatibiliteitsmodus Windows 10 zijn, maar dit werkt niet voor elke organisatie. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software dat wel compatible is met nieuwe systemen?  Een andere reden om software te vernieuwen  is simpelweg omdat de huidige manier van werken vraagt om flexabiliteit, beschikbaarheid en mobiliteit.

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er tegelijk voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

“U bent niet de enige die het belang inziet van Legacy Software. Een bekend voorbeeld van een bedrijf dat liever niet de software vernieuwde is het Amerikaanse bedrijf NASA, die tot 2010 een spaceshuttle de lucht inschoot met software uit 1970. De Legacy software deed het goed en was veilig. Het zou jaren duren voordat het nieuwe systeem net zo veilig was als het oude.”

De Legacy Cloud 

U heeft geconstateerd dat de oude software aan vernieuwing toe is en bent op zoek naar een manier om deze vertrouwde software te behouden, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw software en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet.

Waarom kiezen voor Legacy Cloud?

Legacy Cloud  heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het overzetten en beheren van Legacy Software in de Cloud. Grote klanten werken nu sneller en veiliger met hun vertrouwde software en met een upgrade! Want de Cloud werkplek kan overal en op elk device benaderd worden.

Onze Cloud Specialisten

Bij Legacy Cloud staat de klant voorop en staat er altijd een Legacy Cloud Specialist klaar om u te ondersteunen bij IT uitdagingen. Bij Legacy Cloud doen we er alles aan om te zorgen dat uw software veilig en snel overgezet wordt naar de Cloud, altijd bereikbaar is én functioneert. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld.

Oude software veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN