ERP in de Cloud | Legacy Cloud | Zorgeloze migratie

ERP in de Cloud 

Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten en beheren van uw ERP in de Cloud. Zo blijft uw bedrijf werken met de vertrouwde software en bespaart u op tijd en geld die u kwijt zou zijn aan het vernieuwen van de software.

Bent u bang dat uw organisatie stil staat wanneer de systemen (waarop uw ERP software draait) het begeven?

Dit is een gegronde angst, want als hardware het begeeft, komt uw bedrijf stil te liggen. En dit terwijl er met uw ERP software niks aan de hand is. Nu lijkt de enige optie om de software te vernieuwen of te vervangen. Maar dit vraagt vaak op de eerste plaatst een behoorlijke investering en daarnaast duurt de ontwikkeling hiervan lang. Daarbij komt dat het niet altijd gegarandeerd kan worden dat de nieuwe software net zo veilig en passend is voor uw organisatie. Dit zorgt voor een lastig dilemma, die Legacy Cloud graag voor u oplost.

Waarom ERP in de Cloud overzetten?

De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want oude ERP software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars: ERP software behouden lijkt dus lastig. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software dat wel compatible is met nieuwe systemen?  Een andere reden om software te vernieuwen  is simpelweg omdat de huidige manier van werken vraagt om flexabiliteit, beschikbaarheid en mobiliteit. 

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er tegelijk voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

“U bent niet de enige die het belang inziet van Legacy Software. Een bekend voorbeeld van een bedrijf dat liever niet de software vernieuwde is het Amerikaanse bedrijf NASA, die tot 2010 een spaceshuttle de lucht inschoot met software uit 1970. De Legacy software deed het goed en was veilig. Het zou jaren duren voordat het nieuwe systeem net zo veilig was als het oude.”
Legacy Cloud

De Legacy Cloud 

U heeft geconstateerd dat de ERP software aan vernieuwing toe is en bent op zoek naar een manier om deze vertrouwde software te behouden, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw software en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw ERP software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet.

Waarom kiezen voor Legacy Cloud?

Legacy Cloud  heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het overzetten en beheren van Legacy Software in de Cloud. Grote klanten werken nu sneller en veiliger met hun vertrouwde software en met een upgrade! Want de Cloud werkplek kan overal en op elk device benaderd worden.

Onze Cloud Specialisten

Bij Legacy Cloud staat de klant voorop en staat er altijd een Legacy Cloud Specialist klaar om u te ondersteunen bij IT uitdagingen. Bij Legacy Cloud doen we er alles aan om te zorgen dat uw software veilig en snel overgezet wordt naar de Cloud, altijd bereikbaar is én functioneert. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld.

Uw ERP software veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Wat is Legacy software?

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Waarom Legacy software overzetten naar de Cloud?

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Voor welke organisaties is Cloud Computing van Legacy Cloud geschikt?

Legacy Cloud biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaalt u zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met uw eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

Welke software kan worden overgezet?

Denk hierbij aan applicaties zoals o.a. DOS, Exact, Windows 3.1, Word Perfect Windows 95. Maar elk soort (maatwerk) software kan door Legacy Cloud overgezet worden.

Wat is een virtual Machine?

Een virtuel machine is een machine die geinstalleerd in een virtuele omgeving en je hardware naboost. Virtuel machine denkt dat hij op een eigen systeem draait, maar wordt eigenlijk als applicatie op een ander systeem gevirtualiseerd. Deze ligt bovenop je geinstalleerde besturingssysteem.

Wat is een Hypervisor ?

De Virtual Machine draait op een ‘Hypervisor’. De hypervisor zorgt ervoor dat elke extra besturingssysteem die wordt geinstalleerd toegang heeft tot de processor.

Beperekingen van de Virtual Machine

Wanneer u gebruik maakt van een Virtual Machine is het goed om ook de beperkingen te weten. Een Virtual Machine werkt goed als het gaat om oude software te draaien, maar bijvoorbeeld niet geschikt voor het draaien van oude spellen.

Meer informatie over onze Legacy Cloud?

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN