Exact voor DOS overzetten naar de Cloud: het is mogelijk | Legacy Cloud
Legacy Software explained

Exact voor DOS overzetten naar de Cloud

Het is mogelijk

Exact voor DOS’ is onder veel boekhouders een bekende naam. Exact voor DOS is het eerste software pakket dat Exact op de markt bracht voor het bijhouden van de boekhouding. Exact voor DOS staat nog steeds bekend als een zeer gebruiksvriendelijk systeem die nog steeds een grote bijdragen levert aan de werkzaamheden van velen bedrijven. Zonde om deze bij het oudvuil te zetten. Nu lijkt het alsof de enige keuzes zijn om over te stappen naar een volledig nieuw software pakket of om de software na te bouwen. Echter gaat hier veel tijd en geld inzitten en kan niet worden gegarandeerd dat de nieuwe applicatie net zo gebruiksvriendelijk is als uw vertrouwde software.

Benieuwd of uw software in de Cloud kan?

Doe de check

Uw vertrouwde software vernieuwen of behouden?

De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want de software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software en daarbij behorende hardware. Een andere reden om software te vernieuwen  is simpelweg omdat de huidige manier van werken vraagt om flexabiliteit, beschikbaarheid en mobiliteit. U en uw werknemers willen bijvoorbeeld op flexibele tijden werken en op verschillende devices (eigen laptop, desktop, tablet of mobiele telefoon.)

Legacy Software

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er tegelijk voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

De Legacy Cloud

U heeft geconstateerd dat de software aan vernieuwing toe is, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw software en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw huidige software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet.

Wat zijn Legacy applicaties?

U heeft geconstateerd dat de software aan vernieuwing toe is, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle Legacy software niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw software en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw huidige software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet.

Ook uw Legacy Applicaties veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Gefeliciteerd! Uw Software is geschikt voor de Cloud!​

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in en wij bellen u terug op een moment dat het u uitkomt.

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN