Juliet - Legacy Cloud | Oude software overzetten naar de Cloud

Legacy Software

UW SOFTWARE IS NIET TE OUD VOOR DE LEGACY CLOUD

Zorgeloos doorwerken met uw Legacy Software in de Cloud

Uw Legacy software werkt nog uitstekend

Uw bedrijf werkt nog fijn met de huidige Legacy software, maar door het falen van hardware of doordat uw besturingssysteem niet meer ondersteund wordt, bent u genoodzaakt op zoek te gaan naar een alternatief, zoals het integreren van nieuwe software. Dit is vaak kostbaar en het duurt een tijd voordat het gehele bedrijf is gewend aan de nieuwe software.

Uw software is zeer specifiekd

Werkt uw bedrijf met zeer specifieke bedrijfssoftware? Dan is het lastig om deze te vervangen met nieuwe standaard software pakketten en het nabouwen ervan kost veel tijd en geld. Legacy Cloud zorgt ervoor dat u kan blijven werken met uw software pakket, zonder dat dit veel tijd en/of geld in beslag neemt. Bent u benieuwd of wij ook uw software over kunnen zetten naar de Cloud?

IT vernieuwing is een kostenpost

Door vernieuwingen binnen de IT die elkaar in rap tempo opvolgen lijkt het onoverkomelijk om de IT altijd up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan Windows 7, waarvan de ondersteuning stopt. Een besturingssysteem, waarop uw huidige software nog goed functioneert. Wanneer uw bedrijf overstapt naar Windows 10, betekent dit ook dat de software vernieuwd moet worden.

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN

Legacy Software explained

Wij streven naar

Een snelle en veilige werkomgeving, voor een betaalbare prijs

De Legacy software van uw organisatie functioneert uitstekend, echter is de hardware (of de Legacy systemen), of de ondersteuning waarop de applicaties draaien, aan vervanging toe. Dit zorgt voor vertraging van de bedrijfsprocessen of zelfs stilstand wanneer de hardware het begeeft. Overstappen op nieuwe systemen is niet de oplossing, want uw software is niet compatibel. De meeste IT-bedrijven focussen zich liever op innovatie. Wij zien de meerwaarde in van Legacy Software en zorgen er juist voor dat uw software overal beschikbaar, beveiligd en snel is. En dit, zonder het verlies van waardevolle gegevens of functionaliteiten van uw applicatie.

NASA werkt liever door met Legacy systemen en software

“U bent niet de enige die het belang inziet van Legacy Software. Een bekend voorbeeld van een bedrijf dat liever niet de software vernieuwde is het Amerikaanse bedrijf NASA, die tot 2010 een spaceshuttle de lucht inschoot met software uit 1970. De Legacy software deed het goed en was veilig. Het zou jaren duren voordat het nieuwe systeem net zo veilig was als het oude.”

Onze Legacy Cloud specialisten

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuïteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

Corjan de Lange
Tuan Truong
Mick Jonker

Windows 7 end-of-life

Gebruikt u nog Windows 7? Dan heeft u na 14 januari 2020 een probleem. Microsoft heeft namelijk aangegeven geen veiligheids updates meer door te voeren. Wilt u toch veilig blijven werken met Windows 7? Dat kan! Bij Legacy Cloud zorgen we ervoor dat u zorgeloos door kunt blijven werken met de software van Windows 7.

Meer informatie over Legacy Software?

Wij delen graag onze kennis

IT specialist
Kennisbank
Erik

Windows emulator werkt niet voor uw software

Windows emulator Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van oude software naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten zonder dat u aan de haal hoeft met een Windows emulator. Oude software gebruiken door middel van een Windows emulator Online

Read More »

Wat is Legacy Software?

Wat is Legacy Software? Legacy software wordt vaak geassocieerd met oude computers uit de jaren ’80. Daarmee worden ze ook onder de noemer ‘achterhaald’ geplaatst. Echter kan juist deze Legacy software er nuttig zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom moet de vraag binnen bedrijven niet zijn hoe men afkomt van Legacy software, maar hoe er op

Read More »

Oude software naar de Cloud

Software nabouwen Of toch veilig behouden in de Cloud? Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van oude applicaties naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten. Zo bespaart u op kosten die andere partijen reken voor het nabouwen van software.

Read More »

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Legacy Cloud biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaalt u zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met uw eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

Denk hierbij aan applicaties zoals o.a. DOS, Exact, Windows 3.1, Word Perfect Windows 95. Maar elk soort (maatwerk) software kan door Legacy Cloud overgezet worden.

Scroll to Top

Gefeliciteerd! Uw Software is geschikt voor de Cloud!​

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in en wij bellen u terug op een moment dat het u uitkomt.

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN