Microsoft stopt ondersteuning windows 7: wat veranderd er voor u?

Ondersteuning Windows 7 stopt

Wanneer stopt de ondersteuning van Windows 7

Microsoft beëindigd in januari 2020 de ondersteuning van Windows 7. Bedrijven die nog niet zijn gemigreerd naar Windows 10 moeten het aankomende jaar een aantal belangrijke beslissingen nemen.

Het einde voor Windows 7 is nabij. Microsoft dringt al enige tijd aan op het migreren naar de nieuwste versie (Windows 10). Maar door verschillende factoren blijven veel bedrijven toch gebruik maken van Windows 7. Een van de factoren is dat programmatuur van Windows 10 significant verschilt van windows 7. Dit leidt ertoe dat veel software niet of zeer slecht functioneert op een Windows 10 omgeving. Hiervoor heeft Windows wel een compatibiliteitsmodus ontwikkeld, maar deze werkt lang niet altijd naar behoren en kan er zelfs voor zorgen dat software verloren gaat.

Veiligheid of kostenpost

Nu staat u, net als veel andere organisaties, voor de keuze om door te blijven werken met Windows 7, zonder de ondersteuning en beveiliging van Microsoft, of om te investeren in nieuwe software die die wel compatibel is met nieuwe systemen. Een duivels dilemma tussen veiligheid en een grote kostenpost. Maar gelukkig is er de mogelijkheid om beide dilemma’s te tackelen: Legacy Cloud.

Legacy Cloud

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw oude vertrouwde software en migreert deze zonder zorgen naar de Cloud. Zo kunt u blijven werken met de software die u al die jaren ondersteund heeft, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft. U werkt sneller, veiliger, op ieder device en overal ter wereld. Zo zorgt Legacy Cloud ervoor dat uw software ten allen tijde ondersteund wordt. Ook uw Windows 7 omgeving en/of oudere versies van Windows.

Redenen om Windows 7 applicaties over te zetten naar de Legacy Cloud

Veiligheid is de voornaamste reden om over te stappen naar de Cloud
Oude software werkt sneller, veiliger en op ieder device met toegang tot internet
Altijd een back-up voor uw bestanden en applicaties
Ten allen tijden support voor uw Windows 7 omgeving
Nooit meer down-time doordat uw desktop draait op twee datacenters in Nederland die elkaar spiegelen

Wilt u meer informatie over onze Legacy Cloud?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of ontdek meer over Legacy Cloud

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN