Oude software: Behouden of vernieuwen? | Legacy Cloud |
Mac oude software

Oude software: Behouden of vernieuwen?

Veel organisaties laten hun software nabouwen wanneer hun maatwerk bedrijfssoftware veroudert. Aan het behouden van bedrijfssoftware wordt vaak niet gedacht, terwijl dit in veel gevallen goedkoper is. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van het implementeren van de nieuwe software binnen uw organisatie. Zonde om deze applicaties bij het oudvuil neer te zetten, want vaak functioneren ze beter voor uw organisatie dan nieuwe software en het is goedkoper dan software nabouwen of vernieuwen.

Bent u bang dat uw organisatie stil staat wanneer de systemen (waarop uw vertrouwde software draait) het begeven?

Dit is een gegronde angst, want als hardware het begeeft, komt uw bedrijf stil te liggen. En dit terwijl er met uw software niks aan de hand is. Nu lijkt de enige optie om de software te vernieuwen of te vervangen. Maar dit vraagt vaak op de eerste plaatst een behoorlijke investering en daarnaast duurt de ontwikkeling hiervan lang. Daarbij komt dat het niet altijd gegarandeerd kan worden dat de nieuwe software net zo veilig en passend is voor uw organisatie.

Uw vertrouwde software vernieuwen of behouden?

De software van uw organisatie doet het nog uitstekend, maar de hardware of ondersteuning ervan is aan vervanging toe. Zomaar overstappen op nieuwe systemen is vaak niet de oplossing, want de software is niet meer compatible met moderne systemen en specialisten zijn schaars. Nu staat u (net als veel andere ondernemers) voor een dilemma: het erop wagen dat de systemen het vol blijven houden of flink investeren in nieuwe software en daarbij behorende hardware. Een andere reden om software te vernieuwen  is simpelweg omdat de huidige manier van werken vraagt om flexabiliteit, beschikbaarheid en mobiliteit.  

De Legacy Cloud 

U heeft geconstateerd dat de software aan vernieuwing toe is, echter blijken er veel oplossingen te zijn die veel tijd en geld kosten of het behoudt van uw waardevolle applicaties niet ondersteunen. Bij Legacy Cloud zien we het belang in van uw software en willen we ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt werken met uw huidige software. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het het overzetten van oude software naar de Cloud en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet stil komen te staan of moeten omschakelen naar nieuwe applicaties. U kunt op dezelfde manier blijven werken, maar dan flexibeler: u kunt op elk gewenst moment de online werkplek benaderen en op ieder device dat is aangesloten op het internet. 

Ook uw Legacy Applicaties veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u verouderde applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag met mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Bel direct of maak een afspraak!

Wij komen graag bij je langs om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar onze Legacy Cloud.

KVK – 34264935
Telefoonnummer: +31(0)85-0070326

  • Rogier van der Weijdestraat 2
  • 085 007 0326
  • 9.00-17.00 Ma – Vr

Bezoekadres

Rogier van der Weijdestraat 2, 1817 MJ Alkmaar

Data center 1

Sara Data Center, Science Park 121, 1098 XG Amsterdam

Data center 2

Telecity 2, Kuiperbergweg 13, 1101AE Amsterdam


Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN