Oude software gevoelig voor cyberaanvallen in 2019 | Legacy Cloud |

Oude software gevoelig voor Cyberaanvallen

Uit onderzoek van de Nationale Security Monitor is gebleken dat de grootste security vrees voor 2019 de onbekendheid met het soort cyberaanvallen is dat bedrijven binnentreed.

Tenminste 48% procent van de respondenten, die binnen een organisatie IT-beslissingen neemt, deelt deze zorg. Daarbij vreest 40 procent van de respondenten dat er een tekort is aan technologische middelen en experts. Bij veel organisaties heerst er ook een gebrek aan veiligheidsbewustzijn en draagvlak voor security-investeringen. Daarmee is dit een zeer gegronde zorg.

 Legacy Cloud zorgt voor het behoud van uw vertrouwde software

Nu lijkt de enige mogelijkheid om de software te vernieuwen of na te bouwen. Maar dit kost in de praktijk veel tijd en geld. Daarnaast kan niet worden gegarandeerd dat de software net zo veilig en goed functioneerd als de software waar u al die jaren mee gewerkt hebt.

De meeste IT bedrijven focussen zich liever op innovatie dan het behoud van oude software. Bij Legacy Cloud zien we het belang van deze software en zorgen we ervoor dat het sneller, veiliger, op ieder device en overal ter wereld werkt. Zo kan uw bedrijf blijven werken met de software die u al die jaren ondersteund heeft, zonder de uitgaven voor het vernieuwen of nabouwen van uw software.

Wilt u meer informatie over onze Legacy Cloud?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of ontdek meer over Legacy Cloud

Oude software gevoelig voor Cyberaanvallen

Oude software werkt in de meeste gevallen nog uitstekend voor uw organisatie. Echter kunnen deze zeer specifieke applicaties enkel draaien op omgevingen die compatibel zijn. Dit zijn vaak omgevingen zoals Windows 7, Windows XP, Windows 200 en alle oudere versies van Windows. Het probleem met deze versies van Windows is, dat deze niet meer door Windows zelf worden ondersteund. Hierdoor komen er scheurtjes in de beveiliging, waardoor ook ook cyberaanvallen eenvoudiger binnen kunnen treden.

Uiteraard is het logisch dat het bedrijf liever blijft werken met deze software die al die jaren gezorgt heeft voor het draaiend houden van een organisatie. Deze wilt u daarom ook liever behouden. U kunt met een partij in zee gaan die ervoor zorgt dat uw oude vertrouwde applicaties overgezet worden naar de Cloud en draaien op een Windows server die ervoor zorgt dat uw beveiliging ervan optimaal is. Een partij die als een van de weinige in Nederland gespecialiseerd is in het overzetten van uw vertrouwde software naar de Cloud is Legacy Cloud.

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN