LEGACY CLOUD

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN UW SOFTWARE

Waarom het behoud van oude software?

“Oude software” heeft een onterechte negatieve lading.  Bij Legacy Cloud werken we met een gespecialiseerd team dat al bij meerdere organisaties de interne IT naar een hoger niveau heeft getild. Uit ervaring weten wij dat juist die software een grote bijdrage levert aan de bedrijfsprocessen van een organisatie en dat nieuwe software zorgt voor een grote kostenpost, een onveilig systeem of medewerkers die onthand zijn. Iets wat niet wenselijk is in elke organisatie. De reden waarom oude vertrouwde software wordt vernieuwd is omdat er tot op heden geen mogelijkheid bestond om deze software te laten functioneren op nieuwe besturingssystemen (zoals Windows 10) of nieuwe hardware, waardoor organisaties niet de mogelijkheid hadden om overal, op ieder apparaat, snel en veilig te werken. Wij zorgen ervoor dat dit alles mogelijk wordt gemaakt, zonder het verlies van gegevens en een enorme kostenpost. Werk veilig door met uw huidige software, wij helpen u er graag bij! 

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt ervoor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid, continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

Onze Legacy Cloud specialisten

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuïteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

Ronald Top

Ronald Top

Directeur

Corjan de Lange

Corjan de Lange

Directeur

Tuan Truong

Tuan Truong

Sales, service & support

Mick Jonker

Mick Jonker

Sales, service & support

Farid Ghani

Farid Ghani

Service & support

Mike Sommer

Mike Sommer

Sales, service & support

Annemerel Westerhuis

Annemerel Westerhuis

Marketing

Legacy Software

Wij streven naar

Een snelle en veilige werkomgeving, voor een betaalbare prijs

De Legacy software van uw organisatie functioneert uitstekend, echter is de hardware (of de Legacy systemen), of de ondersteuning waarop de applicaties draaien, aan vervanging toe. Dit zorgt voor vertraging van de bedrijfsprocessen of zelfs stilstand wanneer de hardware het begeeft. Overstappen op nieuwe systemen is niet de oplossing, want uw software is niet compatibel. De meeste IT-bedrijven focussen zich liever op innovatie. Wij zien de meerwaarde in van Legacy Software en zorgen er juist voor dat uw software overal beschikbaar, beveiligd en snel is. En dit, zonder het verlies van waardevolle gegevens of functionaliteiten van uw applicatie.

Uw Legacy software werkt nog uitstekend

Uw bedrijf werkt nog fijn met de huidige Legacy software, maar door het falen van hardware of doordat uw besturingssysteem niet meer ondersteund wordt, bent u genoodzaakt op zoek te gaan naar een alternatief, zoals het integreren van nieuwe software. Dit is vaak kostbaar en het duurt een tijd voordat het gehele bedrijf is gewend aan de nieuwe software.

Uw software is zeer specifiekd

Werkt uw bedrijf met zeer specifieke bedrijfssoftware? Dan is het lastig om deze te vervangen met nieuwe standaard software pakketten en het nabouwen ervan kost veel tijd en geld. Legacy Cloud zorgt ervoor dat u kan blijven werken met uw software pakket, zonder dat dit veel tijd en/of geld in beslag neemt. Bent u benieuwd of wij ook uw software over kunnen zetten naar de Cloud?

IT vernieuwing is een kostenpost

Door vernieuwingen binnen de IT die elkaar in rap tempo opvolgen lijkt het onoverkomelijk om de IT altijd up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan Windows 7, waarvan de ondersteuning stopt. Een besturingssysteem, waarop uw huidige software nog goed functioneert. Wanneer uw bedrijf overstapt naar Windows 10, betekent dit ook dat de software vernieuwd moet worden.

Meer informatie over Legacy Software?

Wij delen graag onze kennis