Maak kennis met het team achter Legacy Cloud

LEGACY CLOUD

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN UW SOFTWARE

Waarom het behoud van oude software?

“Oude software” heeft een onterechte negatieve lading.  Bij Legacy Cloud werken we met een gespecialiseerd team dat al bij meerdere organisaties de interne IT naar een hoger niveau heeft getild. Uit ervaring weten wij dat juist die software een grote bijdrage levert aan de bedrijfsprocessen van een organisatie en dat nieuwe software zorgt voor een grote kostenpost, een onveilig systeem of medewerkers die onthand zijn. Iets wat niet wenselijk is in elke organisatie. De reden waarom oude vertrouwde software wordt vernieuwd is omdat er tot op heden geen mogelijkheid bestond om deze software te laten functioneren op nieuwe besturingssystemen (zoals Windows 10) of nieuwe hardware, waardoor organisaties niet de mogelijkheid hadden om overal, op ieder apparaat, snel en veilig te werken. Wij zorgen ervoor dat dit alles mogelijk wordt gemaakt, zonder het verlies van gegevens en een enorme kostenpost. Werk veilig door met uw huidige software, wij helpen u er graag bij! 

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt ervoor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid, continuiteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

Onze Legacy Cloud specialisten

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuïteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

Ronald Top

Ronald Top

Directeur
Corjan de Lange

Corjan de Lange

Directeur
Tuan Truong

Tuan Truong

Sales, service & support
Mick Jonker

Mick Jonker

Sales, service & support
Farid Ghani

Farid Ghani

Service & support
Mike Sommer

Mike Sommer

Sales, service & support
Annemerel Westerhuis

Annemerel Westerhuis

Marketing
Legacy Software

Wij streven naar

Een snelle en veilige werkomgeving, voor een betaalbare prijs

De Legacy software van uw organisatie functioneert uitstekend, echter is de hardware (of de Legacy systemen), of de ondersteuning waarop de applicaties draaien, aan vervanging toe. Dit zorgt voor vertraging van de bedrijfsprocessen of zelfs stilstand wanneer de hardware het begeeft. Overstappen op nieuwe systemen is niet de oplossing, want uw software is niet compatibel. De meeste IT-bedrijven focussen zich liever op innovatie. Wij zien de meerwaarde in van Legacy Software en zorgen er juist voor dat uw software overal beschikbaar, beveiligd en snel is. En dit, zonder het verlies van waardevolle gegevens of functionaliteiten van uw applicatie.

Uw Legacy software werkt nog uitstekend

Uw bedrijf werkt nog fijn met de huidige Legacy software, maar door het falen van hardware of doordat uw besturingssysteem niet meer ondersteund wordt, bent u genoodzaakt op zoek te gaan naar een alternatief, zoals het integreren van nieuwe software. Dit is vaak kostbaar en het duurt een tijd voordat het gehele bedrijf is gewend aan de nieuwe software.

Uw software is zeer specifiekd

Werkt uw bedrijf met zeer specifieke bedrijfssoftware? Dan is het lastig om deze te vervangen met nieuwe standaard software pakketten en het nabouwen ervan kost veel tijd en geld. Legacy Cloud zorgt ervoor dat u kan blijven werken met uw software pakket, zonder dat dit veel tijd en/of geld in beslag neemt. Bent u benieuwd of wij ook uw software over kunnen zetten naar de Cloud?

IT vernieuwing is een kostenpost

Door vernieuwingen binnen de IT die elkaar in rap tempo opvolgen lijkt het onoverkomelijk om de IT altijd up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan Windows 7, waarvan de ondersteuning stopt. Een besturingssysteem, waarop uw huidige software nog goed functioneert. Wanneer uw bedrijf overstapt naar Windows 10, betekent dit ook dat de software vernieuwd moet worden.

Meer informatie over Legacy Software?

Wij delen graag onze kennis

IT specialist
Kennisbank
Erik

Windows emulator werkt niet voor uw software

Windows emulator Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van oude software naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten zonder dat u aan de haal hoeft met een Windows emulator. Oude software gebruiken door middel van een Windows emulator Online

Read More »

Wat is Legacy Software?

Wat is Legacy Software? Legacy software wordt vaak geassocieerd met oude computers uit de jaren ’80. Daarmee worden ze ook onder de noemer ‘achterhaald’ geplaatst. Echter kan juist deze Legacy software er nuttig zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom moet de vraag binnen bedrijven niet zijn hoe men afkomt van Legacy software, maar hoe er op

Read More »

Oude software naar de Cloud

Software nabouwen Of toch veilig behouden in de Cloud? Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van oude applicaties naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten. Zo bespaart u op kosten die andere partijen reken voor het nabouwen van software.

Read More »
Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN