Virtual Machine | Oude vertrouwde software naar de Cloud | Legacy Cloud

Virtual Machines

Uw software is niet te oud voor de Legacy Cloud!

Check of uw software in de Cloud kan

Wat is een Virtual Machines?

Een Virtual Machine kan worden gezien als een computer die werkt in een andere computer. Het is software die ervoor zorgt dat u met bijvoorbeeld oudere besturingssystemen kunt werken op een nieuwe omgeving. Het voordeel is dat de software niet op uw eigen pc kan komen en enkel geactiveerd worden binnen de Virtuele ruimte. Dit zorgt ervoor dat virussen en andere cyberaanvallen uw eigen pc niet kunnen aanvallen, daarmee kunt u zorgeloos door blijven werken met uw oude vertrouwde software in een beveiligde ruimte. 

Een virtual machine voor processen (software of applicaties)

Legacy Cloud is gespecialiseerd in het overzetten van Legacy Software (verouderde software) op nieuwe systemen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Virtual machines. Op deze manier zorgt Legacy Cloud ervoor dat uw software ten allen tijden draait op een beveiligde omgeving en gebruikt kan blijven worden zoals u gewend bent. Ook maatwerk software is eenvoudig over te zetten naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw software zonder downtime over wordt gezet naar de Cloud en dat u uw huidige software overal, verilig en snel kunt gebruiken. 

Virtual Machine voor oude software

Op zoek naar een partij die ervoor zorgt dat oude software vlekkeloos draait op Virtuele machines? Legacy Cloud is gespecialiseerd in Windows 7 Virtual Machine, Windows XP Virtual Machine en oudere versies van Windows.

Scroll to Top

Gefeliciteerd! Uw Software is geschikt voor de Cloud!​

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in en wij bellen u terug op een moment dat het u uitkomt.

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN