Windows 2000 software overzetten naar de Cloud | Legacy Cloud

Windows 2000 software in de Cloud

Uw software is niet te oud voor de Legacy Cloud

Wilt u dat uw verouderde software sneller, veiliger, overal en op elk device werkt, zonder het verlies van uw waardevolle applicatie(s)? Legacy Cloud is gespecialiseerd in het overzetten van uw waardevolle software naar de Cloud en bespaart u tijd en kosten die u anders zou besteden aan het vernieuwen van de software of het onderhouden van de systemen. 

Legacy Software

Waarom uw software behouden?

Uw software werkt nog uitstekend

Uw bedrijf werkt nog fijn met de huidige software, maar door het falen van hardware of doordat uw besturingssysteem niet meer ondersteund wordt, bent u genoodzaakt op zoek te gaan naar een alternatief, zoals het integreren van nieuwe software. Dit is vaak kostbaar en het duurt een tijd voordat het gehele bedrijf is gewend aan de nieuwe software. 

Veilig, snel en overal werken met uw huidige software? Dit is zo geregeld bij Legacy Cloud!

Uw software is zeer specifiek

Werkt uw bedrijf met zeer specifieke bedrijfssoftware? Dan is het lastig om deze te vervangen met nieuwe standaard software pakketten en het nabouwen ervan kost veel tijd en geld. Legacy Cloud zorgt ervoor dat u kan blijven werken met uw software pakket, zonder dat dit veel tijd en/of geld in beslag neemt. Bent u benieuwd of wij ook uw software over kunnen zetten naar de Cloud? 

Uw maatwerk software overal, veilig en sneller gebruiken? Dit is zo geregeld bij Legacy Cloud!

IT vernieuwing is een grote kostenpost

Door vernieuwingen binnen de IT die elkaar in rap tempo opvolgen lijkt het onoverkomelijk om de IT altijd up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan Windows 7, waarvan de ondersteuning stopt. Een besturingssysteem, waarop uw huidige software nog goed functioneert. Wanneer uw bedrijf overstapt naar Windows 10, betekent dit ook dat de software vernieuwd moet worden. 

Blijven werken met de software van uw huidige besturingssysteem? Dit is zo geregeld bij Legacy Cloud!

Sneller

Beveiligd

Op elk apparaat

Waarom software van Windows 2000 behouden?

“Oude software” heeft een onterechte negatieve lading.  Bij Legacy Cloud werken we met een gespecialiseerd team dat al bij meerdere organisaties de interne IT naar een hoger niveau heeft getild. Uit ervaring weten wij dat juist die software een grote bijdrage levert aan de bedrijfsprocessen van een organisatie en dat nieuwe software zorgt voor een grote kostenpost, een onveilig systeem of medewerkers die onthand zijn. Iets wat niet wenselijk is in elke organisatie. De reden waarom oude vertrouwde software wordt vernieuwd is omdat er tot op heden geen mogelijkheid bestond om deze software te laten functioneren op nieuwe besturingssystemen (zoals Windows 10) of nieuwe hardware, waardoor organisaties niet de mogelijkheid hadden om overal, op ieder apparaat, snel en veilig te werken. Wij zorgen ervoor dat dit alles mogelijk wordt gemaakt, zonder het verlies van gegevens en een enorme kostenpost. Werk veilig door met uw huidige software, wij helpen u er graag bij! 

Software veilig, snel en overal beschikbaar in de Cloud! 

U heeft geconstateerd dat de systemen van uw bedrijf aan vernieuwing toe zijn. Echter blijkt een oplossing vaak veel tijd of geld te kosten en ondersteunt niet het behoud van uw vertrouwde software. Wij begrijpen het belang van de software van Windows 2000 en zorgen ervoor dat uw organisatie zorgeloos blijft werken met uw software, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft. Uw organisatie werkt sneller, veilig, op ieder device en overal ter wereld met de software die u al die jaren ondersteund heeft. 

Behoud van software in de Cloud

Wordt uw organisatie gedwongen om de software te vernieuwen? Zet het over naar de Cloud en werk veilig, snel en overal door.

Windows XP op tablet
Voordelen van Windows 2000 in de Cloud

Wanneer uw software wordt beheerd in de Legacy Cloud, werkt u niet alleen sneller en flexibeler, maar bent u er ook zeker van dat uw bedrijfsapplicaties altijd ondersteund worden door Microsoft. Verouderde besturingssystemen worden niet meer ondersteund door Microsoft en missen veel functionaliteiten of zijn zeer gevoelig voor cyberaanvallen en virussen.  

 

Ook uw Legacy applicaties veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag mee naar een passende oplossing voor uw organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Legacy Cloud biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaalt u zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met uw eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

Wij kunnen o.a. de volgende (verouderde) versies van software overzetten naar de Cloud? Zit uw (maatwerk) software er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Er is zeker een mogelijkheid om ook uw vertrouwde software over te zetten naar de Cloud. 

Windows 2000
Windows 2008 r2
Windows 7
Windows server 2003
Windows vista
Windows xp

Een virtuel machine is een machine die geinstalleerd in een virtuele omgeving en je hardware naboost. Virtuel machine denkt dat hij op een eigen systeem draait, maar wordt eigenlijk als applicatie op een ander systeem gevirtualiseerd. Deze ligt bovenop je geinstalleerde besturingssysteem. 

De Virtual Machine draait op een ‘Hypervisor’. De hypervisor zorgt ervoor dat elke extra besturingssysteem die wordt geinstalleerd toegang heeft tot de processor. 

Wanneer u gebruik maakt van een Virtual Machine is het goed om ook de beperkingen te weten. Een Virtual Machine werkt goed als het gaat om oude software te draaien, maar bijvoorbeeld niet geschikt voor het draaien van oude spellen. 

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN