Windows emulator werkt niet voor uw software | Legacy Cloud |

Windows emulator

Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van oude software naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten zonder dat u aan de haal hoeft met een Windows emulator.

Oude software gebruiken door middel van een Windows emulator

Online worden enkele alternatieven geboden voor het nieuw leven inblazen van oude software. Zoals de Windows emulator. Op deze manier draait oude software op omgevingen zoals Windows 10. Echter, is er een grote kans dat de Windows emulator niet werkt voor uw software. Een emulator werkt prima voor particulier gebruikt, echter wilt u deze gok liever niet wagen wanneer het gaat over belangrijke bedrijfssoftware.

Het lijkt daarmee een onmogelijke taak om oude software nieuw leven in te blazen. Bij Legacy Cloud denken we daar anders over en gaan we die uitdaging graag aan. Legacy Cloud is namelijk gespecialiseerd in het overzetten van oude vertrouwde software naar de Cloud. Denk hierbij aan applicaties zoals o.a. DOS, Exact, Windows 3.1, Word Perfect Windows 95. Door deze applicaties te migreren en te beheren in de Cloud kan uw organisatie zorgeloos blijven werken met de software waar u al die jaren op heeft gebouwd.

Waarom kiezen voor Legacy Cloud in plaats van een Windows emulator

Wellicht heeft u online al gezocht naar verschillende mogelijkheden voor het behoud van uw bedrijfssoftware. Toch zitten er wat haken en ogen aan de meeste oplossingen. Zo loopt u wellicht tegen het probleem dat u beschikt over een incompatibel programma. Het wordt lastig om deze oude vertrouwde software te behouden en veilig te gebruiken met behulp van een Windows emulator. Een Emulatie is prima te gebruiken voor het spelen van oude computer spellen, maar met uw bedrijfssoftware wilt u liever niet deze gok wagen.

Legacy Cloud ziet de meerwaarde in van oude software en is daarom gespecialiseerd in het migreren en beheren van Legacy software. Zo blijft uw bedrijf up and running en bespaart u op latere kosten wanneer de Legacy applicaties echt niet meer kunnen. Legacy Cloud zorgt er daarmee voor dat een incompatibel programma, toch goed, snel en veilig functioneert in de Cloud, zonder gebruik te maken van de Windows emulator.

En, wanneer uw applicaties eenmaal veilig in de Cloud staan, helpen we u graag verder met het hosten van deze applicaties in de Cloud. Zo neemt Legacy Cloud de volledig zorg van uw oude vertrouwde software uit handen.

Onze Cloud Specialisten

Bij Legacy Cloud staat de klant voorop en staat er altijd een Legacy Cloud Specialist klaar om u te ondersteunen bij IT uitdagingen. Bij Legacy Cloud doen we er alles aan om te zorgen dat een incompatibel programma veilig en snel overgezet wordt naar de Cloud, altijd bereikbaar is én functioneert. En dit zonder gebruik te maken van een Windows emulator. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld.

Werkt de Windows emulator ook niet voor uw software?

Legacy Cloud biedt oplossingen voor Legacy Software voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u verouderde applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Laat een reactie achter

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN