Windows xp naar windows 10 in de Cloud - Legacy Cloud

Windows xp naar Windows 10

Legacy Cloud is dé specialist in het overzetten van Windows xp naar Windows 10 in de Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt voortzetten. Ook uw oude vertrouwde software upgraden naar de Cloud? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Windows xp naar Windows 10

Online worden weinig alternatieven geboden voor het nieuw leven in blazen van oude software. Het lijkt onmogelijk om Windows xp naar Windows 10 over te zetten. Bij Legacy Cloud denken we daar anders over en gaan we die uitdaging graag aan. Legacy Cloud is namelijk gespecialiseerd in het overzetten van oude vertrouwde software naar de Cloud. Denk hierbij aan applicaties zoals o.a. DOS, Exact, Windows 3.1, Word Perfect Windows 95. Door deze applicaties te migreren en te beheren in de Cloud kan uw organisatie zorgeloos blijven werken met de software waar u al die jaren op heeft gebouwd.
Windows 7 op tablet

Wat zijn Legacy applicaties?

Vroeger werd software op maat ontwikkeld per bedrijf en/of afdeling. Dit was zeer specifieke software, die daarom ook erg kostbaar was. Omdat veel bedrijfsprocessen sterk op elkaar leken zijn er standaard software pakketen ontwikkeld die op de markt geintroduceerd werden. Echter zijn er nog steeds tal van bedrijfsprocessen die uniek zijn en waarbij een softwarepakket het aflegt tegen het maatwerk waar het bedrijf al jaren mee werkt: Legacy applicaties. Het nadeel van Legacy applicaties is dat deze niet meer naar behoren functioneren (niet meer compatibel zijn) met huidige systemen. Legacy Cloud heeft zich gespecialiseerd om deze zeer specifieke software een verdiende plek te geven in de huidige systemen.

Waarom kiezen voor Legacy Cloud?

Wellicht heeft u online al gezocht naar verschillende mogelijkheden voor het behoud van uw bedrijfssoftware. Toch zitten er wat haken en ogen aan oude software overzetten van Windows xp naar Windows 10. Daarbij komt dat veel IT-bedrijven liever niet bezig zijn met het behoud van oude vertrouwde software, maar de focus leggen op innovatie. Legacy Cloud ziet de meerwaarde in van oude software en is daarom gespecialiseerd in het migreren en beheren van Legacy software. Zo blijft uw bedrijf up and running en bespaart u op latere kosten wanneer de Legacy applicaties echt niet meer kunnen. En, wanneer uw applicaties eenmaal veilig in de Cloud staan, helpen we u graag verder met het hosten van deze applicaties in de Cloud. Zo neemt Legacy Cloud de volledig zorg van uw oude vertrouwde software uit handen.

Waarom uw software behouden?

Uw software werkt nog uitstekend

Uw bedrijf werkt nog fijn met de huidige software, maar door het falen van hardware of doordat uw besturingssysteem niet meer ondersteund wordt, bent u genoodzaakt op zoek te gaan naar een alternatief, zoals het integreren van nieuwe software. Dit is vaak kostbaar en het duurt een tijd voordat het gehele bedrijf is gewend aan de nieuwe software. 

Veilig, snel en overal werken met uw huidige software? Dit is zo geregeld bij Legacy Cloud!

Uw software is zeer specifiek

Werkt uw bedrijf met zeer specifieke bedrijfssoftware? Dan is het lastig om deze te vervangen met nieuwe standaard software pakketten en het nabouwen ervan kost veel tijd en geld. Legacy Cloud zorgt ervoor dat u kan blijven werken met uw software pakket, zonder dat dit veel tijd en/of geld in beslag neemt. Bent u benieuwd of wij ook uw software over kunnen zetten naar de Cloud? 

Uw maatwerk software overal, veilig en sneller gebruiken? Dit is zo geregeld bij Legacy Cloud!

IT vernieuwing is een grote kostenpost

Door vernieuwingen binnen de IT die elkaar in rap tempo opvolgen lijkt het onoverkomelijk om de IT altijd up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan Windows 7, waarvan de ondersteuning stopt. Een besturingssysteem, waarop uw huidige software nog goed functioneert. Wanneer uw bedrijf overstapt naar Windows 10, betekent dit ook dat de software vernieuwd moet worden. 

Blijven werken met de software van uw huidige besturingssysteem? Dit is zo geregeld bij Legacy Cloud!

Onze Cloud Specialisten

Bij Legacy Cloud staat de klant voorop en staat er altijd een Legacy Cloud Specialist klaar om u te ondersteunen bij IT uitdagingen. Bij Legacy Cloud doen we er alles aan om te zorgen dat uw verouderde software veilig en snel overgezet wordt naar de Cloud, altijd bereikbaar is én functioneert. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld. is kleinschalig en flexibel.

Wilt u ook Windows xp naar Windows 10 overzetten?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein. De wensen van klanten variëren. Wilt u Windows xp naar Windows 10 overzetten in de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag met mee naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Sneller

Beveiligd

Op elk apparaat

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Legacy Cloud biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaalt u zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met uw eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

Wij kunnen o.a. de volgende (verouderde) versies van software overzetten naar de Cloud? Zit uw (maatwerk) software er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Er is zeker een mogelijkheid om ook uw vertrouwde software over te zetten naar de Cloud. 

Windows 2000
Windows 2008 r2
Windows 7
Windows server 2003
Windows vista
Windows xp

Een virtuel machine is een machine die geinstalleerd in een virtuele omgeving en je hardware naboost. Virtuel machine denkt dat hij op een eigen systeem draait, maar wordt eigenlijk als applicatie op een ander systeem gevirtualiseerd. Deze ligt bovenop je geinstalleerde besturingssysteem. 

De Virtual Machine draait op een ‘Hypervisor’. De hypervisor zorgt ervoor dat elke extra besturingssysteem die wordt geinstalleerd toegang heeft tot de processor. 

Wanneer u gebruik maakt van een Virtual Machine is het goed om ook de beperkingen te weten. Een Virtual Machine werkt goed als het gaat om oude software te draaien, maar bijvoorbeeld niet geschikt voor het draaien van oude spellen. 

Scroll to Top

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN