Windows xp software overzetten naar de Cloud | Legacy Cloud

Windows XP

Wij bieden een oplossing voor

Windows XP software

De Windows XP software van uw organisatie functioneert uitstekend, echter is de hardware (of de Legacy systemen), of de ondersteuning waarop de applicaties draaien, aan vervanging toe. Dit zorgt voor vertraging van de bedrijfsprocessen of zelfs stilstand wanneer de hardware het begeeft. Overstappen op nieuwe systemen is niet de oplossing, want uw software is niet compatibel. De meeste IT-bedrijven focussen zich liever op innovatie. Wij zien de meerwaarde in van Legacy Software en zorgen er juist voor dat uw software overal beschikbaar, beveiligd en snel is. En dit, zonder het verlies van waardevolle gegevens of functionaliteiten van uw applicatie.

Check of uw software in de Cloud kan

Windows XP virtual machine

Een Virtual machine wordt gebruikt om letterlijk de Windows XP omgeving en applicaties te virtualiseren op een andere computer. Het kan gezegd worden dat een Windows XP Virtual Machine een computer in een andere computer is. Door gebruik te maken van een Virtual Machine manager is de Windows XP omgeving veilig en kunnen applicaties zonder zorgen gebruikt worden zoals u altijd gewend was. Legacy Cloud is gespecialiseerd in het overzetten van applicaties met een virtual machine. Op zoek naar een partij die u helpt met een Virtuele Machine Windows XP op te zetten? Legacy Cloud biedt de oplossing.

Uw Legacy software werkt nog uitstekend

Uw bedrijf werkt nog fijn met de huidige Windows XP software, maar door het falen van hardware of doordat uw besturingssysteem niet meer ondersteund wordt, bent u genoodzaakt op zoek te gaan naar een alternatief, zoals het integreren van nieuwe software. Dit is vaak kostbaar en het duurt een tijd voordat het gehele bedrijf is gewend aan de nieuwe software.

Uw software is zeer specifiek

Werkt uw bedrijf met zeer specifieke bedrijfssoftware van Windows XP? Dan is het lastig om deze te vervangen met nieuwe standaard software pakketten en het nabouwen ervan kost veel tijd en geld. Legacy Cloud zorgt ervoor dat u kan blijven werken met uw software pakket, zonder dat dit veel tijd en/of geld in beslag neemt. Bent u benieuwd of wij ook uw software over kunnen zetten naar de Cloud?

IT vernieuwing is een kostenpost

Door vernieuwingen binnen de IT die elkaar in rap tempo opvolgen lijkt het onoverkomelijk om de IT altijd up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan Windows 7, waarvan de ondersteuning stopt. Een besturingssysteem, waarop uw huidige software nog goed functioneert. Wanneer uw bedrijf overstapt naar Windows 10, betekent dit ook dat de software vernieuwd moet worden.

Waarom software van Windows xp behouden?

“Oude software” heeft een onterechte negatieve lading. Bij Legacy Cloud werken we met een gespecialiseerd team dat al bij meerdere organisaties de interne IT naar een hoger niveau heeft getild. Uit ervaring weten wij dat juist die software een grote bijdrage levert aan de bedrijfsprocessen van een organisatie en dat nieuwe software zorgt voor een grote kostenpost, een onveilig systeem of medewerkers die onthand zijn. Iets wat niet wenselijk is in elke organisatie. De reden waarom oude vertrouwde software wordt vernieuwd is omdat er tot op heden geen mogelijkheid bestond om deze software te laten functioneren op nieuwe besturingssystemen (zoals Windows 10) of nieuwe hardware, waardoor organisaties niet de mogelijkheid hadden om overal, op ieder apparaat, snel en veilig te werken. Wij zorgen ervoor dat dit alles mogelijk wordt gemaakt, zonder het verlies van gegevens en een enorme kostenpost. Werk veilig door met uw huidige software, wij helpen u er graag bij!

Software veilig, snel en overal beschikbaar in de Cloud!

U heeft geconstateerd dat de systemen van uw bedrijf aan vernieuwing toe zijn. Echter blijkt een oplossing vaak veel tijd of geld te kosten en ondersteunt niet het behoud van uw vertrouwde software. Wij begrijpen het belang van de software van Windows xp en zorgen ervoor dat uw organisatie zorgeloos blijft werken met uw software, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft. Dit doen we door een Windows XP virtual Machine toe te passen voor.  Uw organisatie werkt sneller, veilig, op ieder device en overal ter wereld met de software die u al die jaren ondersteund heeft. 

NASA werkt liever door met Legacy systemen en software

“U bent niet de enige die het belang inziet van Legacy Software. Een bekend voorbeeld van een bedrijf dat liever niet de software vernieuwde is het Amerikaanse bedrijf NASA, die tot 2010 een spaceshuttle de lucht inschoot met software uit 1970. De Legacy software deed het goed en was veilig. Het zou jaren duren voordat het nieuwe systeem net zo veilig was als het oude.”

Onze Legacy Cloud specialisten

Legacy Cloud gelooft in de kracht van uw vertrouwde software en zorgt er voor dat het geschikt is voor de moderne manier van werken met een Virtual Machine. Dit zonder verlies van betrouwbaarheid en continuïteit, maar met de voordelen die de Cloud te bieden heeft.

Corjan de Lange
Tuan Truong
Mick Jonker

Voordelen van Windows xp in de Cloud

Wanneer uw software wordt beheerd in de Legacy Cloud, werkt u niet alleen sneller en flexibeler, maar bent u er ook zeker van dat uw bedrijfsapplicaties altijd ondersteund worden door Microsoft door middel van een Virtual Machine voor Windows XP. Verouderde besturingssystemen worden niet meer ondersteund door Microsoft en missen veel functionaliteiten of zijn zeer gevoelig voor cyberaanvallen en virussen.  

 

Ook uw Legacy applicaties veilig behouden?

Legacy Cloud biedt Legacy oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein.  De wensen van klanten variëren. Wilt u applicaties overzetten naar de Cloud, maar weet u niet of het mogelijk is? We denken graag mee naar een passende oplossing voor uw organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt Legacy Cloud gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakelt u automatisch over naar systeem B. Zo kunt u direct doorgaan met waar u gebleven was en hebt u altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door Legacy Cloud beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

Legacy Cloud biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaalt u zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met uw eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

Wij kunnen o.a. de volgende (verouderde) versies van software overzetten naar de Cloud? Zit uw (maatwerk) software er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Er is zeker een mogelijkheid om ook uw vertrouwde software over te zetten naar de Cloud. 

Windows 2000
Windows 2008 r2
Windows 7
Windows server 2003
Windows vista
Windows xp

Een virtuel machine is een machine die geinstalleerd in een virtuele omgeving en je hardware naboost. Virtuel machine denkt dat hij op een eigen systeem draait, maar wordt eigenlijk als applicatie op een ander systeem gevirtualiseerd. Deze ligt bovenop je geinstalleerde besturingssysteem. 

De Virtual Machine draait op een ‘Hypervisor’. De hypervisor zorgt ervoor dat elke extra besturingssysteem die wordt geinstalleerd toegang heeft tot de processor. 

Wanneer u gebruik maakt van een Virtual Machine is het goed om ook de beperkingen te weten. Een Virtual Machine werkt goed als het gaat om oude software te draaien, maar bijvoorbeeld niet geschikt voor het draaien van oude spellen. 

Scroll to Top

Gefeliciteerd! Uw Software is geschikt voor de Cloud!​

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in en wij bellen u terug op een moment dat het u uitkomt.

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN

Kunnen wij u ergens bij helpen?

PLAN HIER UW TERUGBELVERZOEK IN